Huisupdate

Beste familie, vrienden en online-gespuis,

Alles is aan verandering onderhevig, en wij doen daar gezellig aan mee. Sinds 8 maanden geleden (sinds ons huis te koop is gezet dus) is er een hoop veranderd. Wij hebben het afgelopen weekend eens flink met elkaar gebabbeld over hoe we er m.b.t. verhuizen NU voor staan. Onze hoop en twijfels, alle voors en tegens, alles wat NU speelt eens even op een rijtje gezet.

Uiteindelijk zijn we om meerdere redenen tot de conclusie gekomen dat, hoewel Amersfoort ons echt wel een mooie stad lijkt om te wonen, we op dit moment gewoon blijven zitten waar we zitten en hebben vandaag ons huis uit de verkoop gehaald.

Situaties, gevoelens, mensen. Ze veranderen allemaal. Was er 6 maanden geleden een koper geweest, dan hadden we nu in Amersfoort gezeten en dan was dat helemaal goed geweest. En nu blijven we op ons ouwe stekkie. En dat voelt nu net zo goed. Het geeft ons ook weer een hoop rust.

Mijn reistijd (Marcel) gaat er uiteraard niet beter van worden, dus daarom ga ik nu 32 uur werken per week. 2 dagen 7 uur en 3 dagen 6 uur. Kan ik (Marcel) ook eens koken (sterkte Marleen).

Zo, nu zijn jullie ook allemaal op de hoogte. We willen wel nog even iedereen op Facebook en Twitter bedanken die hun vrienden en volgers met ons Funda-linkje hebben lopen bespammen. Bedankt! You rule!

Groetjes,

Marcel en Marleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s